مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ثمن معامله توسط شخص ثالث

با سلام
اگر در معامله ایی خریدار بخواهد ثمن معامله را توسط شخص یا اشخاص دیگر پرداخت کند،
در مبایعه نامه چه مطلبی نوشته شود که در آینده شخص یا اشخاص ثالثی که ثمن معامله را بصورت انتقال به حساب فروشنده انجام داده اند، مدعی نشوند.
به طور مثال فردی خریدار آپارتمانی است و برای خرید آپارتمان دلار نقدی به صرافی میفروشد و میخواهد از طریق انتقال از حساب صرافی به حساب فروشنده ثمن معامله را پرداخت نماید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ثمن به دستور خریدار توسط آقای ......از طریق .......از شماره حساب .....به حساب فروشنده واریز گیرید یا می گردد