مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت و زیان آور

با سلام 24/2/1402 در سایت سخت و زیان اور وزارت تعاون ثبت نام کردم پس از گذشت یکسال هنوز در هنگام ورود به سایت نوشته (در دست بررسی) ، سوالم اینه باید منتظر پاسخ سایت بمانم یا باید حضوری اقدام نمایم راهنماییم کنید امسال بازنشست میشم و میخوام سنوات سخت و زیان آور به بیمه الحاق کنم.

پاسخ ها :

سنوات مشاغل سخت و زیان آور بازنشستگی مشاغل ساخت و زیان آور سنوات بازنشستگی