مشاوره حقوقی رایگان - یک سوم حق الزحمه

با سلام، بنده کارمند یک اداره هستم و با توجه به نامه کسر از حقوق اداره ثبت هر ماه یک سوم از حقوق بابت مهریه از حسابم کم میشود ، همچنین به عنوان ناظر سازمان نظام مهندسی ماهانه مبلغی به عنوان حق الزحمه نظارت به حسابم واریز میشود ، آیا زوجه می تواند برای این مبلغ حق الزحمه که گاهی به حسابم واریز میشه درخواست کسر یک سوم بدهد ؟
در نامه ای که به نظام مهندسی از طرف اداره ثبت اومده گفته شده ایشان کارمند نظام هستن در صورتی که بنده فقط حق الزحمه نظارت رو دریافت میکنم.

پاسخ ها :

کسر از حق الزحمه بابت مهریه حق الزحمه مهریه