مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام عرض ادب
15روز پیش زن شوهرداری با پسر مجرد در منزل زن بودند و رابطه داشتند شوهر زن متوجه میشود و به منزل میرود پسر مجرد پا ب فرار می‌زاره و بعلت سقوط فوت می‌کنه ممنون میشم راهنماییم کنید حالا شوهر زن شکایتی ندارد ولی والدین متوفی شکایت کردن علیه زن و مرد بعلت باعث مرگ شدن
از زن هیچ نمونه برداری و آزمایش در رابطه با رابطه نامشروع نگرفتند فقط در کلانتری درباز جویی پرسیدند آیا رابطه داشتی و اون هم تایید کرده میخواستم ببینم آیا جدا از پرونده مرگ مشکوک رابطه نامشروع هم بجریان می‌افتاد در صورتی که شوهر زن شکایت ندارد و پسر مجرد فوت شده ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در صورت عدم شکایت به موضوع رسیدگی نمی شود لیکن مرجع قضایی ممکن است تحقیق نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاکی خصوصی در خصوص رابطه وجود نداشته باشد دادگاه وارد رسیدگی نمی شود

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. چون در شرایط پرونده فوت تأثیر دارد ، در همان اندازه تحقیق خواهد شد.