مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر بیش از حد در اعلام جواب استعلام برای استخدامی

سلام. وقت بخیر
من در آزمون استخدامی 1402 (فراگیر دهم) یک ارگان دولتی قبول شدم و همه ی مراحل را تا گزینش با موفقیت پیش رفتم. 3ماه پیش(بهمن) گزینش شدم و تاکنون منتظر جواب گزینش و دعوت بکار هستم. اما ارگان مربوطه نیامدن جواب استعلام از بانک وزارت را دلیل این تاخیر سه ماهه اعلام میکند.
باتوجه به اینکه طبق قانون تصویب شده در اسفند 1402 سازمانهای استعلام شونده موظفند طی 15 روز کاری از زمان درخواست استعلام، نظر قطعی خود را اعلام کنند، این در حالیست که من 5 برابر این زمان یعنی 75 روز منتظر جواب استعلام هستم.
من از چه راهی میتوانم این تاخیر غیر قانونی را پیگیر شوم تا از بلاتکلیفی درآیم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید