مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

پدر من 50 سال کارخانه موزاییک سازی داشته ولی اون زمان بیمه برای کارفرما نبوده وپدرم نه بیمه داره ونه حقوق الان در اثر کهولت سن کارخانه رو جمع کرده وزمین کارخانه را که حدود 250متر بیشتر نیست وتمام دارایی پدرم میباشد که در قسمتی ازاون ملک زندگی میکنه و الباقی رو اجاره داده واز این راه وامرار معاش میکنه با اینکع پدرم نه بیمه و حقوقی داره ایا این ملک جزو مستثنیات دین حساب میشه یا نه؟ باتشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر مستثنیات نیست در صورتی 2500متر باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به متراژ و اینکه در تمام آن سکونت فی الحال ندارد و ملک در حالت اعسار نیست از مستثنیات دین محسوب نمی شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به توضیحات بله
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید