مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مادر با فرزند پسر

خانوادگی
سلام وقت بخیر من خواهری دارم که الآن 4سال شوهرش فوت کرده دارای 3 فرزنده دو پسر یک دختر پسر بزرگش 24سالش هر روز با خوردن مشروبات الکی مست میکنه میاد مادرشو میزنه و مادرشو از خونه بیرون کرده با دو تا بچه رفته مستاجری خونه با لوازمش برواشته میگه مال پدرمه شما هیچ سهمی ندارید ما باید چیکار بکنیم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام شکایت ممانعت از حق ورود به منزل علیهش مطرح کنید انشالله زود به نتیجه میرسه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer