مشاوره حقوقی رایگان - شکایت افت قیمت خودرو در تصادف

سلام همسرم تاکسی دارد و 10 ماه پیش تصادف داشته از پشت به یک پرشیا مدل 93 میزنه واون هم به یه پراید میزنه بیمه خساررت هر دو را داده ولی راننده پرشیا شکایت افت ماشین رو کرده در اولین پیامک دادگاه همسرم رفت دادگاه هر چقدر ایستاد کسی نیومد بهشه گفتن برود و بعد چند وقت پیامک اومد که شما محکوم به 30 میلیون جریمه شدید اعتراض زد برای تجدید نظر الان پیامک اومده که تجدید نظر شما رد شده و مورد قبول نیست الان همسر من باید چی کار کند آیا دادگاه حق داره بدون خواستن دو طرف رای صادر کند و دیگه اینکه همسر من این مبلغ ندارد واین دور از انصاف که هم طرف از بیمه پول بگیرد هم از شخص الان میشه بگید همسرم بایستی چکار کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی قطعی شده است و قابلیت اجراء پیدا نموده است و همسر شما بایستی رأی را اجراء نمایند‌.
همسر شما می‌توانند دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانند تا با حکم دادگاه به شکل قسط‌بندی، محکوم‌به را پرداخت نمایند‌.