مشاوره حقوقی رایگان - نحوه مطالبه کردن خسارت از فرد مقصر

باسلام بنده دوماه پیش درخانه یکی ازاقوام بودم ماشینم داخل کوچه پارک کرده بودم درعقب سمت راننده رابازکردم وسایلی که روصندلی عقب بود برداشتم رفتم داخل صندوق بزارم ی ماشین دنده عقب به همون دری که بازبود زد ودرمچاله شد وفرارکرددرهمین حین ماشین گشت کلانتری کنارماشین من با دونفرمامورشماره پلاکشو برداشتند رفتنددنبالش ولی گمش کرده بودند دوباره برگشتند وگزارش نوشتند گفتندبیاکلانتری جهت تکمیل شکایت ورفتند بعدازاینکه گشت رفت اون شخصی که مهمانش بودم گفت این پلاکی که مامورگفت پلاک ماشین منه دست داداشمه توماشینودرست کن من خسارت شمارامیدم دنبال شکایت نرو منم چون فامیلم بود قبول کردم بعدرفت کلانتری به مامورگفت مافامیلیم من خسارتشو میدم شما گزارشو پاره کنید اونم قبول کرد باخودش چندصافکاررفتیم همه گفتنددربایدتعویض بشه ماشن من 206 مدل1401بود یه درفابریک رنگ شده گرفتم باهزینه نصب و زه بغل در و لولاکلا9میلیون شدحال ازپرداخت خسارت سرپیچی میکنه درضمن اون ماشین امانت بوددست من تقریبا دوسه صاحبش پیش ماشینوفروخته حالا نه عکسی ازصحنه دارم نه مدارکی ازمقصردارم ونه کروکی بجز شماره پلاکش راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای هر دعوائی نیاز به ادله اثباتی است مثل شهادت شهود و...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی هر شخصی برای ادعای خود می‌بایست دلایل و مستندات داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که شکایت شما مشمول مرور زمان یک ساله نشده باشد می‌توانید شکایت نمایید البته با توجه به اینکه صورت جلسه را ندارید احتمال اثبات مشکل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که با هدف ارائه راهنمایی صحیح حقوقی، اسناد و مستندات مرتبط با موضوع طرح شده مورد مطالعه دقیق قرار گیرند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت تخریب و فرا. از صحنه جرم از دادش وی و همچنین از فامیلتان بعنوان معاونت در ایراد خسارت شکایت کنید بعد از هردو برادر دادخواست مطالبه خسارت و افت قیمت و هزینه های دادرسی را بنمایید