مشاوره حقوقی رایگان - ضررو زیان فسخ قرارداد

سلام بنده خودروی پارس با قیمت 50 میلیون خریداری کردم که در مرحله اول ده ميليون بعنوان بیعانه و در 4 مرحله بعدی می بایستی بصورت ماهانه مبلغ 40 ميليون را به خریدار پرداخت میکردم که در مبایعه نامه نوشته شده بود در صورت عدم پرداخت بموقع اقساط فروشنده مبالغ پرداختی رو میتواند بعنوان ضرر و زیان معامله برداشت کند. سوال اینجاست تا زمان شکایت اولیه بنده 39 میلیون پرداخت نمودم که طی توافق شفاهی قرار بر پرداخت مابقی 11 میلیون در یک ماه شد و در آن یک ماه بنده 8 میلیون پرداخت کردم ولی فروشنده اقدام به استرداد خودرو نموده و حالا که از کل معامله 3 میلیون مانده میگوید مبلغ 17 میلیون بعنوان ضرر و زیان و سایر هزینه ها از 47 میلیون کسر میکنه. نکته اینجاست که مبلغ 8 رو میلیون بعد از درخواست استرداد و اجرای حکم از من گرفته است. الان من چیکار کنم. ضرر و زیان قانونی چقدر است؟

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

ضرروزیان طبق قراردادی که باهم دارید ورای صادرشده دریافت می شود