مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت از مقصر تصادف

سلام
بنده چند روز پیش تصادف کردم و مقصر تصادف طرف مقابل بود و ایشان هم قبول کرد و پس از توافق قرار شد بنده ماشینم رو درست کنم و ایشان خسارت رو پرداخت نماید،بعد کارت و بیمه ماشینش رو ازش گرفتم و کارت ماشینم رو بهش دادم،حالا که ماشین رو درست کردم بنا به بهانه های مختلف از دادن خسارت شونه خالی میکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
شما میتوانید با تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف و ارجاع موضوع به کارشناس رسمی دادگستری و نهایتا مشخص شدن مبلغ ریالی خسارت خود از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری نمایید