مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه باقیمانده وجه خودرو

با سلام. بنده خودرویی رو به یک نفر فروختم و کارهای تعویض پلاک رو هم انجام دادم منتهی مبلغی نزد خریدار موند که قرار شد بعد از اینکه سند محضری به نام ایشان شد مابقی پول بنده رو پرداخت کنن. اما ایشان چون برگ سبز به نامشونه برای انتقال سند در محضر دیگه نمیان و مابقی پول من دست ایشان مونده. حالا چجوری می تونم مابقی پولمو بگیرم.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. از طریق دفاتر الکترونیک قضایی، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ومطالبه مابقی ثمن معامله را به دادگاه تقدیم نمایید .