مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار

با سلام من ملکی خریده ام که پایان کارش به نام من نیست و فروشنده اصل پایان کار را هم به من نمیدهد آیا لازم است با توجه به این که کپی پایان کار رو پرونده شهرداری است اصلش راهم بگیرم وآیا لازم است پایان کار را هم به نامم بزنم و چگونه در دفتر ثبت یا شهر داری با تشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

سلام وقت بخیر شما می تونین اول اظهارنامه بفرستین برای فروشنده و از وی دعوت کنین برای الزام به اخذ پایان کار و افراز و تفکیک و تنظیم سند و اگه فروشنده امتناع نمود دادخواست الزام به اخذ پایان کار و افراز و تفکیک و تنظیم سند به دادگاه بدین