مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال تقسیم نامه

سلام
یکدانگ ملک پدری به ارث رسیده و 6 برادر و سه خواهریم مقرر شده برادر بزرگ ملک را کارشناسی و عادلانه به 4سهم تقسیم و به قید قرعه به افراد تعلق گیرد و هیچکدام از وراث غیر از برادر بزرگ اطلاعی از وضعیت و موقعیت اراضی نداشتیم و بعد از قرعه مشخص شده که تقسیم اراضی عادلانه نبوده و در حق تعدای از وراث اجحاف شده و برادر بزرگتر سهمی را که به قید قرعه برداشته از همه بهتر است مثلا متراژ زمین ایشون 40000 متر مربع و اکثر وراث 2000 متر مربع است آیا چنانچه یک نفر از وراث معترض باشد میتواند درخواست ابطال تقسیم نامه را بدهد یا نه و به چه صورت؟؟؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز اگر توافق نامه ای در این خصوص دارید باید خوانده شود