مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص طلاهای زوجه

با سلام و احترام
آیا اگر زوجه طلاهای خود را به همسر خود دهد سرویس طلا و طلایی که همسر برایش خریده و مرد بدون اجازه بفروشد آیا اشکال دارد یا خیر؟ ایا مرد مجاز به انجام چنین کاری می باشد
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلاکم زوج میتواند استرداد طلاجات را از دادگاه به طرفیت زوجه بخواهد و در صورت حصول شرایطی که مجال توضیح نیست زوجه محوم به استرداد خواهد شد. مگر مواردیکه قانون ذکر کرده وجود داشته باشد