مشاوره حقوقی رایگان - شكايت بابت كتک زدن

سلام ، شوهرم مردی بسيار بد دهن و پرخاشگر و عصبانی ، سر هر موردی داد و بيداد ميكنه و فحاشی ميكنه حتي نصف شب هم حاليش نيست مواد مصرف ميكنه فروردين ماه امسال با پاش به صورتم زد و به شبكيه ي چشمم آسيب خورد اما شكايت نكردم آيا ميتونم الان ازش شكايت كنم ؟ و هم اينكه الان بعد سه ماه دندانهاي جلويي بي حسه و درد داره ضمنا اين اولين بارش نيست با اين خشونت كتكم ميزنه ، چطور ميتونم شكايت كنم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.شکایت کیفری مطرح کنید البته باید دلیل مثل شاهد داشته باشید