مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف منزل غیر و تهدید شبانه

سلام من برای ورود به عنف و رعب وحشت زن و بچه و تهدید شبانه شکایت کرده ام و بعد از قرار نهایی صادر شده از دادیاری پرونده من به شعبه کیفری ارجاع شد و رای نهایی دادگاه کیفری 8 ماه حبس تعزیری درجه 5 است و 20 روز وقت اعتراض اعتراض ندادند و متهم میخواهند از حبس نجات پیدا کند چون میگوید من سابقه ای ندارم و گردن کلفتی میکند و باز هم من خانواده ام را تهدید می‌کند و همسایه دیوار به دیوار من هستند من کجا مراجعه کنم تا کل حبس خود را تحمل کند تا دیگر توبه کند و بقیه مثل این در روستای ما زیادن و به عاقبت این پرونده زیاد حساس هستند تا با خود میگویند با فلان چه کردن با ما چه ممنون از استرس و وحشت زن و بچه ام کاملا خودشان را باخته آن وار در و دیوار خانه ام میترسم چون ساعت 3 شب با چشم خودشان این حریف را در آشپزخانه ام دیده‌اند و با آبرو و حیثیت خانواده ام وکیل طایفه ام بازی کرده‌اند و از هر حیث حساب کمپین به من ظلم کرده است و دمپایی او روی اپن آشپزخانه جا مانده بود مأمور ضبط کرد با خود همراه برد و در دوربین کوچه ضبط شده است و دنبالش میگردم و دست دادگاه است فقط 8 ماه حبس واقعا کم است حالا قانون هم راه فرار در برابر چنین اشخاصی و شمر و یزید زمانه قرار بدن من اشد مجازات این 8ماه را میخواهم کجا اقدام کنم تا درد دلم را برای آنها برسانم چیز زیادی نمی‌خواهم فقط 8ماه حبس آمده خودش را بکشد تا بلکه زخم دل کل خانواده ام کمی بهتر شود ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید اظهارات شفاهی و کتبی خود را به سمع و نظر قاضی برسانید.