مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوقی نفقه

سلام .
درخواست گواهی طلاق از طرف زوج ارائه شده بود . درخواست کارشناس کردم و انتظار جلسه داشتم با کارشناس . اما فقط در تماس تلفنی چندتا سوال کرد که مهمترینش این بود که بنده چه تاریخی از منزل مشترک با شوهرم خارج شدم . تاکید من به ایشون که من با حکم تخلیه و تبانی شوهرم و مالک مجبور به تخلیه شدم!! اما در محاسبه ایام از تاریخ تخلیه به بعد محاسبه شده بی اینکه مسکن حتی تهیه کنه شوهرم برام و در محاسبه نیومده . که 5 ماه را ننوشتند. به قاضی عرض کردم اعتراضم رو ایشون فرمود کارشناس رو احضار میکنیم تشریف بیارید خواستهاتون رو اعلام کنید . و اخذ توضیح ارسال کردم . بعدش پزشک قانونی برای باردار نبودن رفتم . منتظر احضار کارشناس بودم که رای صادر و همون نظر ناقص کارشناس توی رای اومده .
مطالبه نفقه درخواست جداگانه میتونم بدم ؟؟
ترک انفاق کیفرخواست هم صادر شده براش ؟؟
مبلغی توقفی کردم که اجرای احکام ابلاغ به ثالث نمیکنن.
اموال توقیف کردم که پسر شوهر شیطان صفتم ثالث وارد شد و مدعی شد . مدارک جعلی رو کردن و نذاشتن ثابت کنم ( اجرای احکام مدنی ).
از بین اموال مهمترین و گرانترینش کولر گازی بزرگ بود که هیچ فاکتوری ارایه نشد. استعلام گردش حساب شوهرم و پسرش رو برام صادر نکردن .
الان مبلغ توقیفی رو بعداز حکم قطعی نمیدن بهم .
برای کولر بعد از یکسال که 3 بار توقیف کردم تازه فاکتور آوردن که جعلیه. و پرونده تازه تشکیل دادن .
فرار از دین میشه محکومش کنم ؟؟
از ثالث که مبلغ توقیفی دستش هست ضررو زیان یا توقیف ماشین میتونم داشته باشم ؟؟؟؟
ببخشید زیاد شد مطالب .

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

پرونده متفوح هست نمیشود نظر داد احتمال اینکه بر داشت شما با آنچه در پرونده هست متفاوت در نتیجه مشاوره درست نباشد است