مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه

با سلام، ما دو خواهر و دو برادریم. من خواهر کوچکترم، حدود ده سال پیش زمین‌های پدریمونو تقسیم کردیم.
یکی از این زمین‌ها زمینی بود که پدرم در زمان حیاتشون از فردی به نام ... خریداری کرده بودن و در کاغذ این زمین اصلا قید نشده چند متره، فقط نوشته حدی به جوب، حدی به زمین مثلا دولت علی و حدی ب .... ، متراژ قید نشده،
ولی برادرای من داخل تقسیم نامه نوشتن قطعه زمینِ خریداری شده از ... به متراژ 800 متر به من که خواهر کوچکترم برسه،
ما هم رو حساب اعتماد قبول کردیم و امضا کردیم، اما بعد از این که زمین رو تحویل گرفتیم متر کردیم دیدیم 550 متره، اصلا اون قطعه 800 متر نمی‌شده،
این رو هم بگم که پدر من 6000 متر زمین داشته که به هر خواهر 1000 متر و به هر برادر دو هزار متر میرسه،
ولی من گذشت کردم و حاضر شدم 800 متر زمین بگیرم، اما بعد از اینکه زمین رو متر کردم دیدم به جای 800 متر، 550 متره
میخواستم بدونم اگر برم شکایت کنم میتونم 200 متر مابقی رو بگیرم؟؟ آیا تقسیم نامه رو میتونم ابطال کنم ؟
این رو هم بگم که همین الان که به من 550 متر زمین دادن، برادرم حدود 1600 متر زمین برداشته.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام چرا وکیل نمیگیرد که حقتان رابگیرد
بله این امر یک موضوع حقوقی مهم هست ووکیل دادگستری می تواند به نفع شما رای بگیرد