مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوجه

سلام. وقت بخیر. همسر بنده سه سال است که زندگی مشترک رو ترک کرده و علیرغم مراجعه بنده برای بازگشت به منزل و ارسال اظهارنامه و حکم الزام به تمکین و صدور اجراییه تاکنون از تمکین خودداری نموده است و ناشزه است. نفقه به ایشان تعلق نگرفته. جهیزیه خودش رو هم برده و بنده شرایط زندگی رو دوباره فراهم کردم. از بابت مهریه هم تاکنون مبالغی را از طریق اجرای ثبت اسناد و املاک دریافت کرده است. حال بعد از سه سال دادخواست طلاق داده و در متن دادخواست گفته اند که بنده با ایشان ضرب و شتم و مشاجره داشته ام و تفاهم نداریم و سه سال است که جدای از هم زندگی میکنیم و ... ‌در حالی اصلا چنین مواردی صحت نداشته و بنده در طول زندگی حتی کوچکترین ضرب و شتم با ایشان نداشته ام. دادگاه وقت رسیدگی برای خواسته ایشان تعیین نموده ولی در ابلاغیه ای که برایم آماده خواسته شده بود که نسبت به معرفی داور اقدام کنیم که بنده پدرم رو به عنوان داور انتخاب کردم و پدرم در نظریه خود با طلاق مخالفت کردند. بنده وقتی نظریه پدرم رو برای دستور ثبت در پرونده نزد قاضی بردم، ایشان سوالی در مورد مدت دوری بنده و همسرم از من پرسیدن که بنده گفتم سه سال است که زوجه ترک منزل کرده که قاضی گفتند پس زوجه نمیخواد با شما زندگی کنه و وقتی بنده گفتم زوجه باید دلیل داشته باشند قاضی گفت که دلیل اینکه از شما خوشش نمیاد. حال سوال بنده این است که اولا در این مقطع که تاکنون هیچ جلسه رسیدگی برای طلاق برگزار نشده و قاضی صحبت و مدارک زوجین رو نشنیده و ندیده، آیا معرفی داور ضرورت دارد؟ دوم اینکه واقعا دوری 3 ساله و ترک منزل زوجه و عدم تمکین ایشان که ناشزه میباشند دلیل بر طلاق میشود که قاضی چنین جمله ای به بنده گفته است؟؟ یعنی زوجه میتواند چون سه سال از شوهر دور است و محکوم به تمکین است و عدم تمکین میکند به خاطر این دوری 3 ساله درخواست طلاق بدهد؟ و آیا قاضی میتواند چنین استنباطی کند؟؟

پاسخ ها :

طلاق به دلیل مفارقت جسمانی درخواست طلاق از طرف زوجه طلاق از طرف زن داور طلاق طلاق قوانین طلاق