مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بازنشستگی خدمت سربازی

باتوجه به اینکه دوران خدمت سربازی فیش حقوقی داشتم و هنوزم مدارک موجود است با اینکه مبلغی از روی فیش بعنوان بیمه بازنشستگی کسر شد ولی روی سوابق بیمه بازنشستگی اینجانب نیست چطور باید این بیمه رو ثبت کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به بیمه و ارایه مدارک تقاضا کنید محاسبه شود در صورت عدم قبولی الزام بیمه را وفق دادخواستی بخواهید