مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای خودرو

سلام ماشینی را خریداری نمودم با قولنامه هم خودم هم فروشنده امضا و اثر انگشت زدیم پول هم پرداخت شد اما به خاطر شرایط کرونا سند نزدیم و اما شاهد نداشتیم فقط خودم بودم و فروشنده .. حالا فروشنده پشیمون شده میگه ماشین رو میخوام پسش بده ایا قولنامه معتبر هست اخه شاهد نداشتیم ولی هردو امضا کردیم

پاسخ ها :

یک وکیل

بله خيلي خوب هم معتبره
فقط از بابت نداشتن دو شاهد ممكنه كارتان در دادگاه كمي سخت بشه مي توانيد افرادي رو كه در جريان خريد و معامله شما بودند به دادگاه معرفي كنيد