مشاوره حقوقی رایگان - ثبت اشتباه تاریخ خاتمه کار در فرم سختی کار

با سلام اینجانب در یک شرکت کارگری مشغول به کار می باشم که سال گذشته اقدام به پر کردن فرم سختی کار با عنوان شغلی بی سیم چی از سال 1376 تا 1382 نمودم که مورد تایید قرار گرفته الان که میخوام بازنشسته بشم و از مزایای سختی کار استفاده کنم مشخص شده که تاریخ خاتمه کار عنوان شغلی تایید شده را بجای 1386 اشتباها 1382 نوشته ام که بیمه به این قضیه گیر داده و میگه باید فرم سختی کار جدید با همان عنوان از سال 1382 تا 1386 نوشته بشه حال پرسش من اینه
1. آیا چیزی که بیمه میگه درسته چون تا آنجایی که من می دونم بیشتر عنوان شغل مهمه که تایید بشه نه تاریخ شروع یا خاتمه شغل
2. ایا عنوان بی سیم چی هنوز جزء عناوین سخت و زیان اوره و با نوشتن فرم جدید امکان داره تایید نشه
3. ایا راهی بجز نوشتن فرم جدید برای اصلاح این اشتباه در تاریخ خاتمه عنوان شغلی وجود داره
با تشکر از راهنمایی و مشاوره وکلای محترم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام 1 - تاریخ اشتغال در سختی کار مهم است زیرا به بازنشستگی ارتباط دارد 2- بله از مشاغل سخت ه حساب می آید البته نظر کارشناس نیز مهم و دخیل در قضیه است