مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه

سلام، وقتتون بخیر.
پدرم 35 سال پیش فوت کردند و من یک ماه بعد از فوت ایشون به دنیا اومدم.
تقسیم نامه ای تنظیم شد و بر اساس اون، عده ای گاوها را فروختند و گاو داری را تصرف کردند.
عده ای دیگر از وراث زمین ها را فروختند.
و چند سال پیش تنفیذ تقسیم نامه را از دادگاه گرفتم و زمین ها را خلع ید کردم چون سهم من رو در تصرفم قرار نمی دادند.
متاسفانه نام یکی از وراث و سهم الارثش نوشته نشده بود.
الان ابطال تقسیم دادند و حکم به ابطال آن صادر شده.
برای تقسیم نامه ی جدید، آیا میتونم به همون قبلی استناد کنم که دادگاه حکم به تقسیم نامه جدید بر اساس همون تقسیم نامه قبلی بدهد؟ چون رعایت غبطه ی من شده بود. اما الان بقیه میگن باید سهم کمتری بگیرم و راضی به توافق نیستند.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام خیر و در شرایط فعلی شما فقط سهام قانونی خودتان را میتوانید مطالبه کنید