مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت گرفتن طلب انجام کار در یک سازمان

با سلام و خسته نباشید این جانب به مدت 4 سال در یک سازمان مشغول به برنامه نویسی به صورت پیمانکاری بوده ام. پس از انجام آخرین پیمان سازمان به بنده اعلام کرد که چند پروژه جدید را نیز به سرانجام برسانم و پس از اتمام آن موارد، با من قراردادی می نویسند و هزینه های آن را پرداخت خواهند کرد و من نیز قبول کردم. پس از انجام آن پروژه ها و اتمام آن ها، در حین اینکه مشغول انجام بررسی هایی بودم سهوا یکی از سیستم های سازمان دچار اشکال شد و یکسری اطلاعات مربوط به آن ها از دسترس خارج گردید. ضمن اینکه این مشکل در همان روز برطرف گردید. لذا در حال حاضر این سازمان به بدترین شکل ممکن با بنده برخورد نموده و پس از آن از پرداخت معوقه مربوط به پروژه ای که قراردادی نداشته است امتناع می کنند. حال سئوال بنده این است که چگونه می توانم حقوق خود را طلب نمایم؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام از اداره کار و نیز از کلانتری مربوطه اقدام نمایید