مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام. خودرویی درسال 1394 خریداری نمودم. به نام نزدم. اکنون بعد از چند سال، توقیف پلاک شده و صاحب پلاک باج خواهی می کند. من هم فقط کارت خودرو را در اختیار دارم و چندسالی که خودرو در اختیارم بوده. لطفا راهنمایی نمایید. اکنون خودرو شش ماه است که به پارکینگ رفته.

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

از چه طریقی بنام شما زده شده مگه بدون تعویض پلاک بنام هم میشه. سوالت مبهمه