مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد رهن و اجاره

با عرض سلام، قراردادی را با آقایی 60 ساله در بنگاه نوشتیم و بعد از 2 هفته متوجه شدم ملک استیجاری به نام خانمشون هست و از من مخفی کرده بودند و بنگاه هم اعلام نکرده بود و سند منزل رو هم رویت نکرده بودند و در این مدت متوجه رفتار غیر متعارف آقا که خودش را مالک معرفی کرده بود شدم و احساس آرامش ندارم میتوانم قرارداد را بدلیل اینکه موجر اصلی نبودند و همسرشان هستند باطل و کنسل کنم!؟
و خسارت هزینه های بنگاه و اسباب کشی من بعهده کیست!؟

پاسخ ها :

فسخ قرارداد اجاره به دلیل مالک نبودن موجر فسخ قرارداد اجاره خسارت فسخ قرارداد اجاره مالک نبودن موجر اجاره موجر مستاجر