مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی رفع مسدودی حساب و اعتراض به جریمه تصادف

با سلام. بنده سال پیش بصورت زنجیره ای تصادفی کردم که مقصر به سه خودرو گشتم.
حال ابلاغیه پرونده خسارت مالی اینجانب امسال ابلاغ گشته و هنوز رای نهایی صادر نشده. مبلغ خسارت به یکی از خودروها راحدود 35میلیون زدن که زمانی که بنده تصادف کردم کل قیمت خرید خودرو ایشان بیشتر از 20میلیون ارزش نداشت. ایا هزینه های تعمیر به نرخ امسال محاسبه میشود؟یا پارسال؟چون بنده پارسال مقصر بودنم را قبول کردم. میتوان به دادگاه بابت هزینه کارشناسی اعلام شده اعتراض زد که چرا همان موقع اعلام نشده؟
ایا پرونده جانی به خسارت مالی ربطی دارد؟چون بعد بستع شدن پرونده جانی ابلاغیه شکواییه طرف بمن ارسال شد.چه بساهمان موقع پیگیری میشد مبلغ خیلی کمتری بابت خسارت باید پرداخت میشد.
سوال دومم اینه که بابت همین ‌مورد تمامی حساب های بنده مسدود شدن. حتی حسابی که حقوق و‌یارانه ام‌به ان واریز میشن. از طرفی رای نهایی هم صادر نشده. بنده مستاجر هستم و کودک‌ شیرخواره دارم بسیار در مضیقه هستم جهت رفع مسدودی چکار میتوانم ‌بکنم؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید احکام رو اجرا کنید ضمنا مبالغ به نرخ روز پرداخت محاسبه میشه نه به نرخ زمان حادثه