مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک در روستا

با سلام. اینجانب حدود 3 ماه پیش یک قطعه زمین 400 متری در یکی از روستاهای اطراف اصفهان به صورت قولنامه ای خریداری کردم. وقتی برای دریافت پروانه ساختمانی به دهیاری مراجعه کردم، متوجه شدم که زمین به علت تعریض گذر از 6 متر به 12 متری حدودا 90 متر عقب نشینی دارد. دهیاری اعلام میکنه با توجه به این که سمت ملک من ساختی وجود ندارد به جای این که این عقب نشینی از وسط جاده و به صورت مساوی برای طرفین در نظر گرفته بشه. هر 6 متر عقب نشینی از سمت زمین اینجانب اعمال بشه که عرض ملک اینجانب 14متر می باشد 84 متر از زمین من بدون پرداخت وجهی توسط دهیاری به کوچه اضافه میشه. با این توصیفات، آیا قانونی در بنیاد مسکن یا دهیاری مبنی بر این که کل عقب نشینی از سمت زمین من فقط باشه هست؟ ارزش افزوده ای که بابت این تعریض به بقیه ملک ها میشه رو باید از ملک من بگیرند؟ ممنون میشم راهنمای کنید. باتشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام عقب نشینی باید بطور تساوی البته با توجه به موقعیت ملک نسبت به جاده احداثی تقسیم شود