مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مزایده ای

سلام.
بنده ملکی را که شخصی در مزایده برنده شده را خریداری کردم.
حال این ملک به دلیل این که صاحب ملک فوت کرده و چون بچه نداشته و فقط یک بچه ی پرورشگاهی داشته و این ملک به اون میرسه.خواهر و برادرهای مالک شکایت کردن و پس از چند سال دادگاه ملک رو مزایده گذاشته و به بالاترین قیمت فروخته. الان بنده خریدم و دادگاه سند رو به نام شخصی که مزایده رو برنده شده انتقال میده و من از اون شخص خریداری کردم. ایشون هم به نام من انتقال میده. آیا امکان داره کسی از وراث بتونه ادعایی در موردش داشته باشه یا ابطال مزایده بشه یا هر ادعایی دیگر نسبت به این ملک بکنه؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود ابطال مزایدهبستگی به شرایطمزایده داره اگر صحت مزایده تایید شده و انتقال صورت گرفته بعید میشود این فرض را به ذهن اورد