مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت یا کلاهبرداری یا بردن مال غیر یا کسب مال از طریق نامشرع

بنده در شرکتی حدود 3 سال مشغول بکار بودم و 2 قرارداد 2 ماهه داشتم که پس از اتمام قرارداد بدون قرارداد مشغول بکار بودم از قرارداد دوم دیگه شرکت من رو از طریق شرکت خودش بیمه نکرد و بوسیله واسطه و تبانی با شرکت بیمه لیست بیمه من در لیست بقیه شرکتها گنجونده میشده و پرداخت میشد و با توجه به ادامه کاری در این بین 3 یا 4 ماهی کارگاه شرکت تعطیل میشد و من بناچار از محل کار تهیه مدارک و نقشه های اون پروژه شرکت رو به عهده داشتن (چند روز در ماه) و کماکان شرکت برای من بیمه از طریق شرکتهای دیگر پرداخت میکرد و مشخص نبود مطالبات شرکت چه زمان پرداخت و کار شروع میشه و تماسی که مدیر عامل با من هر دو سه هفته یبار میداشت عنوان میکرد این هفته کارش شروع میشه و جای سر کار نروم و پس از پس از اغاز 3 یا 5 ماهه کار باز دوباره کارش تعطیل شد و باعث من بدون اینکه مطالباتم رو پرداخت کنند در شرکت دیگه مشغول به کار بشم و پس از حدود یک سال مدیر پروژه با من تماس گرفت و گفت نیاز به فایلها و مدارک اصلی جهت تهویل پروژه داریم و من هم گفتم من حساب کتابم مشخص نیست و قراردادی ندارم و سوابق بیمه من هم توسط اون شرکت خرا شده و معلوم نیست برای جایی که میخوام برم با شغلم همخونی نداره و شما این مدت زمان رو گواهی کن و به مدیر عامل بده امضا کنه و برام بفرست که ایشون با هماهنگی مدیر عامل ، به امضای مدیر عامل رسوند و برام فرستاد و قرار بود مطالباتم رو 2 ماهه بدن که پی از گذشت یک سال که مطالباتم رو ندادن من اداره کار شکایت کردم و از اونجایی که تنها مدرکم جهت اثبات کارکردم بود همین گواهی کار بوده که باعث شد بر اثاث اون شرکت محکوم به پرداخت مطالباتم و حق بیمه من بشه - حالا تهدید به شکایت خیانت در امانت کلاهبرداری و بردن مال غیر و دریافت پول نامشروع میکنه و اقدام به درخواست ابطال سند به خاطر صوری بودن و نداشتن حق امضا اون مدیر داده ایا این عمل من مصداق جرمی هست؟ در اداره کار خود مدیر عامل اقرار کرده زمانهایی که کارگاهش تعطیل بوده مکلف به تهیه مدارک و نقشه های شرکت بودم و اقرار کرده از کل اون زمانها فقط بخشی از اون رو قبول داره و اگر من این مدرک رو نمیگرفتم قطعا همین مقدار رو هم قبول نمیکرد من چگونه اثبات کنم بیمه من رو از طریق شرکتهای دیگه پرداخت میکرد و من زمانهایی که کارگاه شرکت تعطیل بوده در استخدام اون شرکت بودم و هر دو یا سه هفته اعلام میشد کار دوباره شروع میشه و جایی مشغول به کار نشم ؟
ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام توصیه میکنم وکیل بگیرید ا پیگیر پرونده تان باشد.