مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام
بنده از زوجه الزام به تمکین و اجراییه تمکین دارم که دادگاه جهت رسیدگی به درخواست ازدواج مجدد اینجانب با شرط پایین بودن حقوق بنده و اینکه خانم اعلام آمادگی تمکین کردند به رد آن رای داد، و بعد از رای دادگاه خانم به خونه برنگشتند و به دروغ گفتن بر می گردم این در حالی بوده که بنده جهت برگشت بعد از دادگاه واسه ایشون بلیط اتوبوس گرفتم و در طی تماس گفتند پیش قاضی گفتم که گفتم که چی و این صدارو ضبط کردم و دارم ،حالا در تجدید نظر مارو خواستن جهت رسیدگی دوباره من باید چیکار کنم که قاضی بهم رای ازدواج مجدد بدهند چون این خانم تنها پنج روز با من زندگی کردند و الان یه ساله بدون دلیل رفتن خونه پدریشان در شهرستان و برنگشتند. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود ،به این نکته اشاره کنید که شرایط مالی تشکیل زندگی مجدد را دارید و از این بابت مشکل مالی ندارید کما اینکه زندگی مجردی برای مردی که قبلا متاهل بوده است سخت میباشد و اینکه با وجود صدور اجراییه و گذشت چندین ماه همچنان به زندگی مشترک باز نگشته است...