مشاوره حقوقی رایگان - مهلت تشکیل پرونده دیه در بیمه

با سلام. برادرم امروز با تاکسی اش با موتور که یک راکب هم در پشت داشته، تصادف میکند. به خاطر داد و بیداد موتور سوار که زنش دچار خونریزی انگشت پا شده، صحنه بر هم زده و آن ها را به بیمارستان میبرد و آن جا هم بستری می شود و آن ها به دادسرا می روند که پرونده تشکیل دهند و دادسرا گفت که مصدوم هر وقت خوب شد، بیاید. سوال اینجاست ممکن است تا اون موقع که بیاید برای تشکیل پرونده دیه زمان ببرد و بیمه قبول نکند؟ الان چکار باید انجام بدهند تا مشکلی در قبال بیمه و غیره به وجود نیاد؟ ممنون.

پاسخ ها :

مهلت تشکیل پرونده دیه در بیمه تشکیل پرونده دیه در بیمه دیه تصادف جرحی بیمه تصادف تصادف جرحی بیمه دیه تصادف