مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار در نیروی انتظامی

سلام . پدر من فوت شده . پدرم سال 77 با 14 سال سابقه کار بدون اطلاع و تسویه حساب با سازمان ترک کار کرده . سوال من اینه که من الان میتونم از بیمه پدرم استفاده کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باسلام؛...صرف نظر از مقدمات مذکور...و گرچه ذکر نشده که دختر یا پسر هستند و... قانون مربوطه چنین مقرر نموده است:
... در صورت فوت مردان بیمه شده یا مستمری بگیرتحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، بازماندگان آنان در صورت داشتن شرایط ذیل می‌توانند مستمری بازماندگان دریافت کنند:

عیال دائم بیمه شده متوفی مادام که شوهر اختیار نکرده است. چنانچه همسر متوفی، شوهر اختیار نماید (عقد دائم)، درصورت فوت شوهر دوم، تحت شرایط خاصی، مجدداً مستمری وی برقرار خواهد شد.
شایان ذکر است، مستمری‌بگیران بازنشسته یا از کار افتاده کلی زن مشمول مقررات قانون تامین اجتماعی در صورت احراز شرایط قانونی و با رعایت سهام مقرر در ماده 83 قانون، می‌توانند به عنوان همسر بیمه شده متوفی علاوه بر مستمری خود، از مستمری بازماندگان نیز برخوردار شوند.

فرزندان ذکور متوفی، در صورتیکه سن آنان کمتر از هجده سال باشد یا منحصراً به تحصیل اشتغال داشته باشند یا به علت بیماری یا نقص عضو، طبق نظر کمیسیون پزشکی (موضوع ماده 91 قانون تامین اجتماعی) قادر به کار نباشد.
فرزندان اناث متوفی مادام که شغل و شوهر اختیار نکرده باشند.
علیهذا با وجود شرایط میتوانید.