مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت چک

سلام. یکی از دوستانم که عملی هست و معتاد هست. چند وقت پیش از من شکایت کرده که من از خونه اون یک فقره چک امانت را سرقت کرده ام و به کسی فروخته ام. من هم به اون شاکی گفتم که اگر من چک را برداشتم و فروختمش پس باید همون شخص من رو به یاد داشته باشه. بریم پیش یارو ببین اصلا من رو میشناسه؟ چون میگفت اونی که چک را خریده اسم تو را داده و گفته از تو گرفتم. بهش گفتم یک کس دیگر را ببر به جای من بگو این همون فلانی هست. میشناسیش. ولی شاکی بنده هیچ کدوم این کارها را نکرد و از من شکایت کرد و در جلسه اول در شورای حل اختلاف حضور پیدا نکرد و برای ما یک وقت دیگری برای رسیدگی به پرونده را دادند. لطفا راهنمایی کنید که من چکار کنم؟

پاسخ ها :

عباسعلی صبوری

عباسعلی صبوری :

باسلام شماازشوراحل اختلاف بخواهین بین شماوشاکی مواجهه حضوری انجام بگیرد