مشاوره حقوقی رایگان - اجور معوق و تخلیه ملک قبل از موعد

سلام من ملک شخصی را به صورت اجاره عادی و با امضای دو شاهد اجاره دادم
الان 3 ماه و نیم گذشته و از ابتدای قرارداد اجاره پرداخت نکرده
اظهارنامه دادم بابت اجور معوق، هیچ جوابی نداده و اجاره هم نداده.

باتوجه به ماده 14 بند 9 قانون روابط موجر و مستاجر، میتونم به شورای حل اختلاف برم و دستور تخلیه بگیرم؟
با توجه به شرایط کرونا دستور تخلیه صادر میشه؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

شورا فقط با انقضای مدت تخلیه میده.
برای موارد دیگه دادگاه صالحه.
اگر پول پیش داره هر چند ماه ی دادخواست مطالبه اجور معوق بدید و معادلش از پول پیش توقیف و کسر بفرمایید