مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام
پدرم سال 82 فوت کردن و وصیت نامه نداشتن اون زمان من 17 سالم بود و به سن قانونی نرسیده بودم
سال 83 انحصار وراثت انجام شد .
وارثین من هستم خواهرم و مادرم
سال 84 خونه ای که به نام پدرم بود رو فروخت و به نام خودش خانه خرید و باقی پول رو به نام خودش توی بانک گذاشت
دوباره یخونه با باقی پول خرید به نام خودش که سر اون خونه 50 میلیون ضرر کرد 5 میلیون از پول اون خونه رو هم من داده بودم 5 سال پیش به عنوان قرض که هیچوقت بهم پس نداد
مجبور شد خونه رو بفروشه تا برا خودم خونه بخرم که بازم حق من دو تا بود خواهرم یکی و خودش یک هشتم به من 20 میلیون کم داد
یک سرقفلی مغازه رو هم سال 89 از دست داد که اطلاعی ندارم چه اتفاقی افتاد
حالا زمینهای کشاورزی یکیشو اجاره میده که تا الان ازون مبلغ سهم منو نداد
باقی زمین ها برنج میشه که تو این همه سال پول ها رو به حساب خودش میذاشت کمی رو هم برای خونه خرج میکرد
و امسال مبلغ بسیار کمی رو بهم داد به عنوان سهمم
و در این 17 سال مادرم حاضر به تقسیم ارث نشد ...
الانم نیازی به داشته های من نداره چون داره حقوق بازنشستگی پدرش رو میگیره
حاضر به تقسیم ارث نمیشه و میگه هر سه تا باید مساوی بگیریم واقعا نمیدونم چه کار کنم لطفا راهنماییم کنید برای گرفتن اموالم چکار کنم و اینکه ضررهایی که زد چی میشه اموالمونو از دست داده ...

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال به صورت کلی مطرح شده جهت پاسخ به وکیل دادگستری مراجعه شود