مشاوره حقوقی رایگان - در مورد خرید واحد آپارتمان

پیش فروش واحد اپارتمانی خرید کردیم که قرار بوده 1399/5/30 تحویل بده از یه طرف واقعا موجب تنش روانی ما شده .....
الان 1399/09/01 هنوز واحد رو به ما تحویل نداده در صورتی که طبق زمان درج شده در قولنامه که هر ماه باید مبلغ 100 میلیون میدایدم رو من دادم و در قولنامه درج کرده که روزی 500 باید ضرر و زیان بده الان میگه به خاطر کرونا نمیشه اصلا شکایت هم کنی به هیچ جایی نمی رسی میشه راهنماییم کنیید باید چیکار کنم میخوام روزی پانصد تومن رو بگیرم که دیگه با زندگی مردم به این راحتی بازی نکنن
تمام مبالغ که در تاریخ قولنامه گفته رو دادیم فقط موقع تحویل هفتاد میلیون مانده که هنوز تحویل نداده که بدهم میشه از این مبلغ قانونی کم بهش بدم

پاسخ ها :

احسان اله قنبری

احسان اله قنبری :

استان :

سلام
مطابق قانون پیش فروش آپارتمان‌ها هر نوع پیش فروش ساختمان بایدبا سند رسمی انجام بشه وگرنه جرم محسوب میشه و از طریق کیفری قابل تعقیب هست
از طرف دیگه مطابق همون قانون در صورت اختلاف بین طرفین دعوی از طریق داوری حل و فصل میشه
اگردر قرارداد پیش فروش شما شرط داوری وجود داره و شخص خاصی بعنوان داور تعیین شده از اون شخص بخوایید براتون رای صادر کنه در غیر این صورت باید از دادگاه محل تقاضای تعیین داور را بکنید
موفق باشید