مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه از سهم الارث همسر فوت شده امکان پذیره؟

باسلام
همسر من فوت کرده و من یک پسر یک ساله و نیمه دارم. همسر من سهم الارث پدری دارد که پدرش هم قبل از اون فوت کرده. ایا بعد از فروش ملک اگر که بخوان سهم رو به حساب پسرم بریزن میتونم مهریه ام رو اجرا بزارم و پول به حساب من ریخته بشه؟ یا قبل از فروش باید مهریه رو اجرا بزارم؟ همچنین ملک دیگری هم دارند اگر مهریه را اجرا بگذارم اون ملک هم باید الان فروخته شود ؟ یا میتونم درخواست کنم هرموقع که فروش رفت سهم مهریه را پرداخت کنند؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قبل از فروش نسبت به توقیف اموال به ارث رسیده از طریق اجرای مهریه و مطالبه سهم الارث خود و پسرتان اقدام کنید حتما راه روش را از وکیل دادگستری بپرسید یا وی را به خدمت بگیرید