مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره دادراه

سلام من سال ٩٨ در اگهی استخدام دنبال کار و كاری رو ديدم كه حقوق و مزاياش خوب بود تماس گرفتم و اون شخص بنام ع.ح بچه مازندران از كارش ارزش گذاري كرد و خلاصه به هر ترتيبي منو از گيلان كشيد مشهد و تو پارك ملت قرار گذاشت كه توسط دونفر ديگه امده بود كه بالاسري هايشان بودن باهام صحبت كردن و گفتم اونجا كه ميريم پانسيون اموزشي كه بعد اموزش ميريم سرمحل کارت منم رفتم و ديدم يه خونه سمت طوس ٦٤مشهد بود كه حدود ١٨-١٩نفر ادم بودن كه گفتن اينا هم يكسري اومدن براي اموزش كه پنج روز اموزش گذاشتن و غذا هاشون تخم مرغ ماكاراني و عدسي بود فقط ولي ادعاي درامد ٥٠٠ميليوني ميكردن خلاصه بگذريم گذشته هاي منو نداريمو و سختي هاي زندگي رو جلو چشام اوردن تا مخم رو بزنن و شستشو بدن و منو با پلان هاي چرتو و دروغ جو زده كردن و منم براي وارد شدن به كار بايد محصول ميخريدم كه ٤٥ميليون دادم با قرض كردن از دوست و فاميل و خانواده كه ميگفتن بگو ميخواي خونه رهن كني يا بگو ضمانت ميخواي استخدام گفتن تور مسافرتي بهم دادن و نميدونم اصلا برام گرفتن يا نه چون من سر در نميارردم خودشون انجام دادن كه بعد گفتن بايد عضو بگيري از اعضاي دوست و فاميلو اشنات.
و الان اون شخص كه معرف ميشد نيست و ازش هيچ شماره و اطلاعي ندارم ولي چند سطح بالاتر هستن و حتي شماره و ادرسشون رو دارم ميتونم ازشون شكايت كنم و پولمو برگرده چون واقعا منو بي اعتبار كردن و انها الان پول هاشون رو ميخوان ازم و منم ندارم بدم خدا ازشون نگذره خير نبينن. جوان هاي ساده امثال من رو گول ميزنن و انقدرم زرنگ بودن ازم پول نقد گرفتن و به حسابشون نذاشتن واريز كنم .
لطفا جواب بديد راهي رو جلوم بزاريد بدبختم كردن خدانشناس ها. ممنون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شكايت كنيد در دادسرا به جرم اغفال و تشكيل شركت هاي هرمي و سود واهي و كلاهبرداري