مشاوره حقوقی رایگان - افت قيمت ماشين النترا

سلام و عرض ادب
من سه ماهه پيش با خودرو مزدا ٣ تصادف كردم و مزدا مقصر اعلام شد ماشين من از گلگير و سپر و چراغ صدمه ديد بيمه مبلغ ٢/٦٠٠ به من خسارت داد بر اساس خودروهاي متعارف و من براي رنگ شدن خودرو شكايت افت قیمت كردم كارشناس ٦/٥٠٠ افت نوشت و چندي بعد دادگاه بنده را احضار كرد و نامه اي داد بدم به کارشناس قيمت را بر اساس خودروهاي متعارف بنويسد اين بار قيمت را 2/100 نوشت و بيمه شخص مقصر اعلام كرده پرداخت ميكند ولي دادگاه ميگويد شما همين مبلغ ٢/١٠٠ را بايد بگيريد و ٤/٤٠٠ پرداخت ديگر نخواهد شد پس خسارت فقط براساس خودروهای متعارف پرداخت ميشود و من بايد بی خيال ٤/٤٠٠ بشم يا دوباره شكايت كنم؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

حمید بادله

حمید بادله :

استان :

اگر شورای حل اختلاف حکم برعلیه شما داده قابل اعتراض و پیگیری است افت قیمت قابل مطالبه است