مشاوره حقوقی رایگان - مهلت پرداخت چک

با سلام
مقداری طلا به مبلغ 700میلیون به یک طلا فروش فروختم به من چک دو روز بعد رو داد بعد از فرم زدن و شکایت محکوم به پرداخت شد چک صیاد میباشد. حکم جلبش گرفتم با وثیقه بیرون اومده. تا کی میتونه پول من رو نده درصورتیکه توانایی پرداخت رو داره از لحاظ مالی با تشکر فراوان

پاسخ ها :

بهزاد  اماني

جناب آقای بهزاد اماني :

سلام
اگر دادگاه اعسار ایشون رو قبول کنه به ترتیبی که مشخص خواهد شد پرداخت میکنه و اگر اعسار ایشون رد بشه زمان خاصی نداره یا باید پرداخت کنه یا اینکه سند ضمانتی ایشان بفروش رفته و طلب شما وصول بشه و یا به زندان خوهد رفت