مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

سلام خسته نباشید آیا در رای دادگاه تجدید نظر که طلاق بائن از نوع خلع هست اگر زوجه رای دادگاه تجدید نظر را رعایت نکند بعد از شش ماه زوج باید مهریه پرداخت کند مطابق گذشته؟؟ زوج اعتراض کرده و منتظر رای دیوان عالی کشور هست و اعلام کرده ام طلاق نمیدهم

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

اگر شما جداگانه محکوم به پرداخت مهریه هستید ربطی به طلاق ندارد