مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام،
4 سال پیش خودروی پرایدی را که به نام پدرم بود به دوستم فروختم و اون هم با پدرم رفتند پلاک به نامش زدند و قرار شد روز دیگری برای سند بروند. پول را به حساب من ریختند ولی یک میلیون دیگر باقی ماند که تا الان نداده است و پانصد هزار تومان عوارض خودرو و دیگر هزینه ها و خلافی پرداخت نشده. ما هم به اون گفتیم تا یک میلیون بقیه پول را ندهد سند نمیزنیم. هیچ مدرکی هم رد و بدل نشده که ما به اون فروختیم. تکلیف چیست؟ آیا برای ما مشکل ساز میشود یا نه؟ او میتواند به نفع خودش کاری بکند؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام و درود
میتونید ازطریق مراجع قضایی دادخواست مطالبه وجه و احیانا خسارات رو بدید و او محکوم به پرداخت خواهد شد .