مشاوره حقوقی رایگان - حادثه تصادف منجر به فوت

با سلام در حادثه تصادف دو خودرو با موتور سوار یکی از خودروها پژوا 405 در کروکی اول به علت خروج نابهنگام از پارک و عدم رعایت حق مقدم و سد معبر برای موتور مقصر شد و خودرو دوم پژو206 که موتور سوار را له میکند غیرمقصر شد بعد از اعراض راننده 405 هیات سه نفره موتور سوار را مقصر کرد حالا تکلیف خانواده متوفی چیست ؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.باید به نظریه هیات کارشناسی اعتراض کنید.بهتر بود علت این که هیات 3 نفراگه موتور سوار را مقصر اعلام کرده را بیان میفرمودید.و این که موتور سوار دارای گواهینامه و بیمه نامه بوده یا نه؟