مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از پدر شوهر

سلام خدمت وکلای زحمت کش. زن برادرم درخواست مهریه کرده اما برادرم هیچ ملکی به اسم خودش نداره و هیچ پولی هم نداره. آیا همسر برادرم میتونه از ملک پدری ام درخواست مهریه کنه و از ملک پدری ام مهریه اش رو بگیره؟ خسته نباشید. ممنون.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

مهریه دینی است به ذمه شوهر لذا نه پدر ونه مادر ونهفرزند هیچکس بغیراز شوهر مدیون نیست و نمیتواند از مال و اموال کس دیگری برداشت کند