مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از عبور و مرور در کوچه با عرض 4متر و کوچه بن بست

سلام وقت بخیر. منزل مان در کوچه با عرض 4 متر و نیم و به شکل ال هست و کوچه بن بست. در یکی از این ال ها همسایه خودرو پارک میکنه و پارکینگ نداره و استدلالشون در خونم هستش رو مطرح میکنن. با پارک خودرو در محل مذکور عرض کمی بین دیوار و خودرو پارک شده باقی میماند که هنگام تردد و ورود و خروج احتمال مالیدگی یکی از دو خودرو وجود دارد. چندین بار با دلیل و منطق توضیح دادیم که بنده مهارت در این شرایط ندارم ولی باز هم پارک میکنن. حال سوال اینکه بنده چگونه از مراجع قانونی درخواست کمک کنم؟؟ آیا در همان هنگام ورود و خروج با 110 تماس بگیرم یا درخواست پلیس راهور بکنم یا مستقیم برم دادگاه شکایت کنم؟؟ لطفا راهنماییمان کنید. تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام با طرح شکایت رفع مزاحمت وممانعت از حق ازطریق دفاتر خدمات قضائی محل سکونت اقدام نمائید موفق باشید