مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک خودرو

سلام. من شش ماه پیش خودرو اریسان با قولنامه دستی خریدم. ماشین الان توقیف هست. روی پلاک ماشین از صاحب اول ماشین شکایت هست. تمام مدارک ماشین در دست من هست و حتی بیمه نامه هم به نام من صادر شده. اما پلاک ماشین به نام ایشون هست و روش شکایت هست. شکایت رو از روی پلاک ماشین برنمیدارد. چی کار باید انجام بدم برای آزاد شدن ماشینم؟
من یک وکالت نامه تام هم از مالک دارم که البته تاریخ وکالت نامه بعد از شکایت هست.
لطفا من رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام باید مراجعه بشه به مالک اولی علت شکایت مشخص بشه
در صورت حل شدن ماشین توقیف خارج
والا حق فسخ معامله با دارید