مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ابزار

سلام من نصاب کابینت هستم یه جا کار میکنم شب که شد میرم خونم صبح که میرم میبینم ابزارهای من را برداشت کلید خونه را ندارم صاحب خونه و صاحبکار من یعنی اونی که زنگ زده به من بیا این کار را نصب کن از دست کدومش شاکی شم شاهد هم ندارم همسایه ها دیده بودن کار میکنم راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

میتوانید از هر دو شکایت کنید و موضوع از طریق آگاهی بررسی میشود