مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل اپارتمان

با سلام بنده یک واحد آپارتمان به صورت پیشفروش خریداری کردم که موعد تحویل آن 99/3/30 در مبایعه نامه درج شده و 50 میلیون میبایست موعد تحویل به فروشنده میدادم و میزان خسارت در عدم تحویل نیز روزانه 50 هزار تومان نوشته شده که ایشان با تقاضای وجه اضافه از تحویل امتناع ورزیده و بنده به تمام تعهدات خود عمل نموده ام و در نهایت از طریق کانون داوری برای الزام به تحویل مبیع و رفع ایرادات تشکیل پرونده داده و قبل از ان کارشناس دادگستری نواقصات ساختمان را نوشته که حاکی از اماده نبودن واحد بود حال با گذشت حدود شش ماه فروشنده به دادن مبلغ داوری و خسارت حاضر نشده و با بردن کارشناس مدعی اماده بودن واحد شده و 48 ساعت برای تحویل مبیع فرصت قرار داده و میخواهد قرارداد را فسخ کند.و حاضر به پرداخت ضرر و زیان نیست و اظهارنامه فرستاده. با این شرایط بنده باید چگونه واحد را تحویل گرفته و ضرر و زیان ناشی از دیرکرد و هزینه های دادرسی را مطالبه نمایم. و پنجاه میلیون ایشان هم اماده بوده ولی خواستار کسر خسارات هستم

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود : در خصوص مواردی که مطرح کردید در صورتی که بین شما داور مرضی الطرفین تعیین شده باشد حتما باید اختلافات خود را از طریق داوری حل و فصل نمائید (با رعایت تشریفات داوری باب داوری در قانون آئین دادرسی مدنی) و در مورد خسارات قراردادی و تهاتر با مبلغ بدهی شما نیز داور می تواند تصمیم بگیرد. در صورتی که داور تعیینی مشخص طرفین اعلام انصراف کند دادگاه صالح به رسیدگی است.